TIEDOTE !

KERTAAJAT HUOM !

Järjestyksenvalvojakortti tulee uusia kertaamalla (8h) kortin voimassaoloaikana, jos peruskurssi on käyty ennen 1.3.2007, eli huolehtikaa siitä että kortti ei pääse vanhenemaan päiväyksestään yli.

Uusiessasi järjestyksenvalvojan lupaa, jos sinulla ei ole käytynä 6h mittaista voimankäytön yleistä osaa tai uudelta nimeltään fyysistä voimankäytön perustetta, voimankäyttövälineiden kanto-oikeus päättyy lupaa uusiessa.

Eli. Vinyylipatukan sekä käsirautojen kantamiseen on oikeus edelleen vanhan kortin voimassaoloaikana, mutta lupaa uusittaessa, lakkaa näiden voimankäyttövälineiden kanto-oikeus, jos kyseistä 6h kurssia ei ole käyty 40h vartijakurssin yhteydessä, tai erikseen suoritettuna 6h kurssiosiona.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa