Vartijan / JV:n TKP-koulutus 5h

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 14.07.20
09:00 - 14:00

Tapahtumapaikka
STTYry

Kategoriat Ei Kategoriat


Vuoden 2017 alusta myös järjestyksenvalvojille tuli oikeus kantaa teleskooppipatukkaa työtehtävissään, jos järjestyksenvalvoja työskentelee vartioimisliikkeen turvallisuusalan elinkeinoluvanhaltijan alaisissa työtehtävissä.

Kurssin pituus on 5 oppituntia ja suoritetaan yhden päivän aikana. Kurssilaisen tulee osallistua jokaiselle opetustunnille.

Kurssimaksu
Kurssin hinta on 110 €

Lisätiedot
Kurssit täyttyvät nopeasti ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneelle lähetetään maksutiedot sähköpostitse. Kaikki kurssikalenteriin merkityt kurssit järjestetään, riippumatta osallistujamäärästä. Kurssilla on tilaa niin pitkään kuin ilmoitus on näkyvillä.

Kurssin hyväksytysti läpäissyt ja kurssimaksun suorittanut kurssilainen saa todistuksen, joka oikeuttaa hakemaan lupaa kantaa vartijan tai/ja järjestyksenvalvojan työtehtävissä teleskooppipatukkaa. Kurssille osallistuminen edellyttää fyysisen voimankäytön perusteet 6h (voimankäytön yleinen osa 6h) -kurssin aikaisemmin hyväksyttyä suorittamista.

Ilmoittautuminen
Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella. Lähetämme kurssilaiselle tarkemmat tiedot kurssista viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkamista. Kurssilla on vapaita paikkoja niin pitkään kuin kurssi-ilmoitus on näkyvissä verkkosivuillamme.

Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.