JÄRJESTYKSENVALVOJAN KERTAUSKURSSI, 8h

Uusittaessa järjestyksenvalvojaksi hyväksymistä tulee henkilön suorittaa sisäasiainministeriön vahvistama, 8 tunnin mittainen järjestyksenvalvojan kertauskoulutus hyväksytysti edellisen luvan voimassaoloaikana. Kurssi on edellytyksenä järjestyksenvalvojaksi hyväksymisen uusimiselle.

Jos sinulla on menossa järjestyksenvalvojakortti vanhaksi ja tarvitset pikaisesti kertauskurssia, järjestämme sellaisen myös erikseen tilattuna – jopa yhdelle kurssilaiselle.

JÄRJESTYKSENVALVOJAN PERUSKURSSI, 40h

Järjestyksenvalvoja on henkilö, jonka tehtävänä on valvoa järjestystä ja turvallisuutta sekä estää rikoksia ja onnettomuuksia toimialueellaan. Järjestyksenvalvojat toimivat muun muassa kokoontumislain mukaisissa yleisissä kokouksissa ja yleisötilaisuuksissa, majoitus- ja ravitsemisliikkeissä majoitus- ja ravitsemistoiminnasta annetun lain, leirintäalueilla ulkoilulain sekä matkustaja-aluksissa merimieslain nojalla.

Järjestämme tiloissamme myös tilauksesta pienryhmille JV-peruskurssin erikseen sovittuna ajankohtana. Kurssikoko on minimissään 4 henkilöä. Kysy lisää yhteyslomakkeen tai sähköpostin kautta.

TURVASUMUTINKURSSI, 2h

Tunnetko olosi turvattomaksi liikkuessasi yksin, ilta-aikaan tai pimeällä. Turvasumutinkurssi antaa valmiudet käyttää lupavapaata ja sokaisevaa kaasusumutinta.

Turvasumutinkurssi antaa osaamisen sekä valmiudet käyttää lupavapaata ja sokaisevaa kaasusumutinta. Kahden tunnin mittaisen kurssin sisältö koostuu teoriaosuudesta sekä käytännön harjoitteesta. Harjoitteissa käytetään tislattua vettä sisältäviä vesisumuttimia.

Kurssin jälkeen henkilöllä on perustaidot puolustautua hyökkääjää vastaan lupavapaan sumuttimen avulla sekä ymmärtää sumuttimen käytön periaatteet, vastuut ja velvollisuudet.