Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 23.03.20
17:00 - 22:00

Tapahtumapaikka
STTYry

Kategoriat Ei Kategoriat


Kurssi suoritetaan yhden päivän aikana.

Hinta 60 €

Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä käteisellä. Yritykset ja yhdistykset voivat maksaa laskulla. Kaikki kurssikalenteriin merkityt kurssit järjestetään, riippumatta osallistujamäärästä. Kurssit täyttyvät nopeasti ja täytetään ilmoittautumisjärkestyksessä.

Sisäasiainministeriön määrittämien vaatimusten mukainen voimankäyttökoulutuksen yleinen osa kuusi oppituntia.

Kurssi soveltuu niille henkilöille jotka ovat suorittaneet tai aikeissa suorittaa erityisen osan kaasusumuttimelle tai teleskooppipatukalle, tai pelkästään yksittäisenä voimankäytön lisäkurssina.

Lisäksi kurssi on suunnattu JV-kortin kertaajille, jotka eivät ole aikaisemmin suorittaneet 6h voimankäytön yleistä osaa, jos haluavat säilyttää oikeuden kantaa käsirautoja sekä vinyylipatukkaa uusimisen jälkeen.

Fyysisen voimankäytön perusteissa käydään läpi toimivaltuuksien ja yleisen teorian lisäksi voimankäytön perusasioiden harjoittelua. Koulutus kestää kuusi oppituntia (á 45 min), sisältäen teoriaopetuksen, käytännön harjoittelun ja loppukokeen.

Kurssin hyväksytysti läpäissyt ja kurssimaksun suorittanut kurssilainen saa heti koulutuksen jälkeen mukaansa todistuksen koulutuksesta.

Fyysisen voimankäytön perusteet 6h