Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 31.03.19
12:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
STTYry

Kategoriat Ei Kategoriat


HUOM!
Vuoden 2017 alusta lähtien kertauskurssi sekä lupaprosessin aloittaminen poliisilaitoksella tulee aloittaa kortin voimassaoloaikana niillä kurssilaisilla, jotka ovat käyntte peruskurssin ennen 1.3.2007.

Uusiessasi järjestyksenvalvojan lupaa, jos sinulla ei ole käytynä 6h mittaista voimankäytön yleistä osaa tai uudelta nimeltään fyysistä voimankäytön perustetta, voimankäyttövälineiden kanto-oikeus päättyy lupaa uusiessa.

Eli. Vinyylipatukan sekä käsirautojen kantamiseen on oikeus edelleen vanhan kortin voimassaoloaikana, mutta lupaa uusittaessa, lakkaa näiden voimankäyttövälineiden kanto-oikeus, jos kyseistä 6h kurssia ei ole käyty 40h vartijakurssin yhteydessä, tai erikseen suoritettuna 6h kurssiosiona.

Aikataulu
Kurssi järjestetään yhden päivän mittaisena, 8 oppituntia yhteensä.

Kurssimaksu
Kurssin hinta on 90 €

Kurssit täyttyvät nopeasti ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneelle lähetetään maksutiedot sähköpostitse. Kaikki kurssikalenteriin merkityt kurssit järjestetään, riippumatta osallistujamäärästä ja kurssilla on tilaa niin pitkään kuin ilmoitus on näkyvillä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Kertauskurssilla ei ole erillistä kurssikoetta teoriaosuuden jälkeen ja kurssin jälkeen maksun suorittanut kurssilainen saa heti koulutuksen jälkeen mukaansa todistuksen, joka oikeuttaa hakemaan hyväksyntää järjestyksenvalvojakortin uusimiselle poliisilaitokselta.

Järjestyksenvalvojakortin hakuohjeet POLIISIN SIVUILTA.

Poliisin ajanvaraukseen pääset TÄSTÄ LINKISTÄ ja poliisin palveluhunnaston löydät TÄSTÄ.

Ilmoittautuminen
Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella. Lähetämme kurssilaiselle tarkemmat tiedot kurssista viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkamista.

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi 8h