Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 21.03.21
12:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
STTYry

Kategoriat Ei Kategoriat


HUOM!
Vuoden 2017 alusta lähtien kertauskurssi sekä lupaprosessin aloittaminen poliisilaitoksella tulee aloittaa kortin voimassaoloaikana niiden kurssilaisten osalta, jotka ovat käyneet peruskurssin ennen 1.3.2007.

Uusiessasi järjestyksenvalvojan lupaa, jos sinulla ei ole käytynä 6h mittaista voimankäytön yleistä osaa, tai uudelta nimeltään fyysistä voimankäytön perustetta, voimankäyttövälineiden kanto-oikeus päättyy lupaa uusiessa.

Eli. Vinyylipatukan sekä käsirautojen kantamiseen on oikeus edelleen vanhan kortin voimassaoloaikana, mutta lupaa uusittaessa, lakkaa näiden voimankäyttövälineiden kanto-oikeus, jos kyseistä 6h kurssia ei ole käyty 40h vartijakurssin yhteydessä, tai erikseen suoritettuna 6h kurssiosiona.

Aikataulu
Kurssi järjestetään yhden päivän mittaisena, 8 oppituntia yhteensä.

Kurssimaksu
Kurssin hinta on 90 €

Kaikki kurssikalenteriin merkityt kurssit järjestetään, riippumatta osallistujamäärästä. Kurssit täyttyvät nopeasti ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilla on tilaa niin pitkään kuin ilmoitus on näkyvillä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Kertauskurssilla ei ole erillistä kurssikoetta teoriaosuuden jälkeen ja kurssin jälkeen maksun suorittanut kurssilainen saa heti koulutuksen jälkeen mukaansa todistuksen, joka oikeuttaa hakemaan hyväksyntää järjestyksenvalvojakortin uusimiselle poliisilaitokselta.

Ilmoittautuminen
Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella, ja kurssilaiselle lähtetään ilmoittautumisvaiheessa automaattivastaus, josta löytyy tarkemmat ohjeet ja tiedot kurssille osallistumiselle. Muista tarkistaa roskapostikansiosi, sillä vastaus voi roskapostiasetusten takia päätyä myös sinne.

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi 8h