Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 10.03.20
08:30 - 16:30

Tapahtumapaikka
STTYry

Kategoriat Ei Kategoriat


Kurssin pituus on 8 oppituntia ja suoritetaan yhden päivän aikana. Kurssilaisen tulee osallistua jokaiselle opetustunnille.

Kurssimaksu
Kurssin hinta on 110 €

Tiedot kurssista
Voimankäytön kertauskoulutus on tarkoitettu vartijoille ja järjestyksenvalvojille, jotka kantavat työssään voimankäyttövälineitä. Koulutukseen osallistuminen edellyttää voimassaolevaa hyväksyntää vartijaksi tai järjestyksenvalvojaksi ja vähintään fyysisen voimankäytön perusteet -koulutuksen aiempaa suorittamista. Kertauskoulutus tulee suorittaa vuosittain.

Voimankäytön kertauskurssilla kerrataan yksilöllisesti niiden voimankäyttövälineiden käyttöä, joihin voimankäyttövälineiden kantamisoikeuden omaava henkilö on oikeutettu, poislukien ampuma-ase. Kurssin jälkeen maksun suorittanut kurssilainen saa heti koulutuksen jälkeen mukaansa todistuksen suoritetusta kurssista.

Kurssin hyväksytysti läpäissyt ja kurssimaksun suorittanut kurssilainen saa todistuksen. Kurssille osallistuminen edellyttää fyysisen voimankäytön perusteet 6h -kurssin aikaisemmin hyväksyttyä suorittamista.

Lisätiedot
Kurssit täyttyvät nopeasti ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yksityishenkilö voi maksaa kurssin käteisellä kurssin alussa, yritykset ja yhteisöt käteisellä tai laskulla. Kaikki kurssikalenteriin merkityt kurssit järjestetään, riippumatta osallistujamäärästä. Kurssilla on tilaa niin pitkään kuin ilmoitus on näkyvillä.

Ilmoittautuminen
Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella. Lähetämme kurssilaiselle tarkemmat tiedot kurssista viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkamista. Kurssilla on vapaita paikkoja niin pitkään kuin kurssi-ilmoitus on näkyvissä verkkosivuillamme.

JV/V vuosittainen voimankäytön kertaus 8h